Nationale Canvasbon
Heeft u vragen? Bel 0515 332211
ma t/m vr (8.30 uur en 17.00 uur)
Winkelwagen
cadeautip! Geef een foto op canvas met de Nationale Canvasbon
Foto op Canvas cadeau
 

Locatie: Home | Privacy statement Zondag 17 November 2019
 

Privacy statement

Via de Nationale Canvasbon ontvangt u dan niet vaker dan 1 keer per week op u afgestemde interessante informatie en aanbiedingen. Daarnaast informeren wij u op incidentele basis over aanbiedingen op gelijksoortige producten en diensten. Wij handelen hierbij conform alle geldende juridische richtlijnen omtrent privacy en direct (e-mail)marketing.

Uw gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld door de Nationale Canvasbon. Uw gegevens worden gebruikt om de door u gewenste informatie toe te sturen.

Privacy waarborging
De Nationale Canvasbon verzamelt en bewaart alleen gegevens die vrijwillig zijn afgegeven. De Nationale Canvasbon zal alle middelen die tot haar beschikking staan, gebruiken om ervoor te zorgen dat de gegevens die u aan ons hebt gegeven veilig opgeslagen zitten.

Recht van verzet
U heeft te allen tijde de keuze om op welk moment dan ook uw toestemming in te trekken; zodra u verzoekt om uw gegevens te verwijderen, zullen we de informatie die u ons eerder hebt gegeven niet langer opgeslagen houden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Afmelden
Klik hier om af te melden voor de e-maildienst.

Toegang tot de gegevens
Als gevolg van de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) heeft u recht op inzage, correctie, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens die wij van u hebben geregistreerd. De Nationale Canvasbon werkt vanzelfsprekend volgens deze richtlijnen. Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u contact opnemen met de Nationale Canvasbon.

 

Privacy Statement | Disclaimer | Sites | ContactCanvasbon.nl © 2008 - 2019